NS-OIOUBL

Send elektroniske salgsbilag direkte fra din Business Central via CVR-nummer, SE:ORGNO, NO:ORGNO, FI:OVT eller EDI/GLN-nummer til danske og udenlandske modtagere af enten OIOXML, OIOUBL eller PEPPOL.

NS-oioubl

Tilpasning af elektroniske bilag
NS-OIOUBL er et udvidelses-modul til Business Central, som gør det muligt at tilpasse forskellige parametre i de elektroniske bilag. Bl.a. med mulighed for at medtage bilags- og linjekommentarer, tilføje beskrivelse2 til salgslinjerne eller vise/skjule specifikke oplysninger.

Send til danske og udenlandske modtagere
Send til dine modtagere via DK:CVR, SE:ORGNO, NO:ORGNO, FI:OVT, DUNS eller GLN-nummer og få fremsendt dine elektroniske salgsbilag til dine modtagere som enten OIOXML, OIOUBL eller PEPPOL.

Send direkte fra Business Central
Med NS-OIOUBL er det muligt at sende dine elektroniske bilag direkte via Sproom eller NemEDI, så du slipper for al manuel håndtering. For udlæsning til Sproom eller NemEDI kræves særskilt aftale med udbyderen. Læs mere her: https://sproom.net/ eller her: https://nemedi.dk/.

Transaktionslog
Sammen med modulet følger også en transaktionslog, hvori du kan se hvilke eksporteringer der er sket, og hvor der er eksporteret til. Ligeledes kan du se eventuelle fejlbeskeder, hvis et bilag af den ene eller anden årsag ikke kunne leveres. I transaktionsloggen har du også mulighed for at se det elektroniske bilag som det så ud i forbindelse med afsendelsen.

Priser

Månedligt abonnement

kr. 160,- / pr. regnskab

Understøtter følgende NAV/BC Versioner:

  • Business Central

Oprettelse og opsætning faktureres særskilt.

Del med:

Marvin Qvist
Udvikler & konsulent, Dynamics NAV/BC

Udfyld nedenstående for at blive kontaktet