Medarbejdere

Medarbejdere

Henrik Jensen

Henrik har en fortid inden for revisionsbranchen og har været økonomichef i en større produktionsvirksomhed. Henrik har arbejdet som programmør og konsulent siden 1998. Henrik er ivrig badmintonspiller, handyman og amatørkok.

Henrik har 1000 vittigheder på lager, har en knivskarp fatteevne, Ved alt om intet – eller omvendt, er meget rejselysten og lever efter parolen – du har kun ét liv.

Marvin Qvist

Marvin er senior NAV/BC-udvikler og partner i Navisupport. Marvin har arbejdet med Navision, NAV og Business Central siden 2007, og besider et stort kendskab til systemarkitektur, databasemodeller og funktionalitet på tværs af alle versioner. Marvin sidder ofte med komplekse integrations- og optimerings-processer, hvor han særligt sætter en store ære i at få løst opgaverne rigtigt første gang.

I fritiden ses Marvin ofte på golfbanen, hvor han leder efter sit skjulte golf-talent (han leder stadig).

Kjeld Hansen

Kjeld er NAV/BC-konsulent og udvikler med erfaring i programmet siden 1993. God forretningsforståelse, problemknuser og evnen til at lytte og forstå kundens behov, gør at han finder de rette løsninger.

Privat er Kjeld gift med Tina, som han har to voksne udeboende døtre med. Fritiden går udover familien bl.a. med bordtennis.

Kjelds motto er – Livet er for kort til dårlig kode! & Keep it simple!

Niklas Nøhr

Niklas er NAV/BC-konsulent og udvikler. Han har arbejdet med NAV/BC siden 2012 og har i denne forbindelse oparbejdet en bred viden indenfor produktet og alle dets versioner. Han sætter en ære i at optimere kundernes forretning ved at finde de rigtige løsninger som giver kunderne værdi.

Kommer du forbi kontoret finder du Niklas i gang med en samtale eller et spil bordtennis.

I fritiden nyder Niklas familielivet og når der skal være et afbræk, interesserer han sig for fodbold, hvor han støtter den lokale fodboldklub AaB.

Jonas Glinvad Ramón