DanDomain Webshop

Professionel Webshop med dansk support

Webshop software med gratis dansk support

Selvom DanDomains webshop software er brugervenlig og nem at komme i gang med, kan man stadig sidde med nogle spørgsmål eller have brug for hjælp.

Heldigvis sidder DanDomains dygtige supportere altid klar til at hjælpe dig. Du kan fange dem på mail – endda i weekenden og på helligdage – eller på telefonen. Og de taler selvfølgelig dansk.

DanDomain har også et hav af supportartikler og -videoer, du kan dykke ned i, og så tilbyder de løbende gratis Webshop StartUp-kurser og andre relevante kurser inden for e-handel, så du kan få succes med din webshop løsning.

Billig webshop software med brugervenlighed i top

Hos DanDomain får du en webshop løsning til en skarp pris, fra kun 189,00/md og 30 dage gratis, som samtidig er billig i drift. DanDomain sørger for, at teknikken spiller, så du ikke skal bruge tid på at kode og udvikle og i stedet kan fokusere på dit salg.

DanDomains software er brugervenlig og intuitiv, så du nemt og hurtigt kan komme i gang. I webshop-administrationen kan du oprette dine produkter, tilføje produktbeskrivelser og -billeder og sætte dit eget præg på designet.

Du kan endda tilpasse og udvikle webshoppen efter behov, da DanDomain tilbyder et hav af apps og moduler. På den måde er DanDomains webshop software meget fleksibel, da du nemt kan tilføje de funktioner og muligheder, du har brug for – uden at skulle kode.

Hvordan kommer man igang?

Vælg dit favorit design

DanDomain tilbyder massevis af designskabeloner – både gratis og premium. Vælg det design, der passer bedst til din butik.

Tilpas designet til dit udtryk

Personliggør dit valgte webshop design med logo, farver m.m., og sæt dit eget præg på shoppens udseende.

Byd kunderne indenfor

Du er nu klar til at lancere din helt egen online butik, hvor du kan tiltrække kunder og sælge online.

Opret webshop

Gratis demo i 30 dage

Opret Webshop

Gratis demo i 30 dage
Klik her

Opret betalingsgateway

Opret betalingsgateway

Klik her
Niklas Nøhr
Udvikler & konsulent, Dynamics NAV/BC

Udfyld nedenstående for at blive kontaktet