Presse

Navisupport ApS
Navisupport er en Gold Certified Microsoft Partner med et højt kompetence niveau.

Selskabet er stiftet 1. maj 2004 som et anpartselskab. Vi er selvfinansierende og driver virksomheden efter godt gammeldags købmandsskab.

Vi har en kundekreds på over 500 erhvervskunder og betjener et tilsvarende antal via vores søsterselskab Scanditek ApS med lokation i Århus. At vi på 10 år har kunnet skabe en samlet kundekreds på over 1000 erhvervskunder fortæller lidt om vores serviceniveau.

Vores motto er: Gode oplevelser med IT.

Målgruppe.
Vores målgruppe er mindre og mellemstore virksomheder som ønsker support til drift af IT og økonomisystemer.

Specialer.
Vi er specialister på følgende områder:

  • Opsætning og undervisning i økonomisystemer.
  • Programmering af kundetilpassede
  • Produktionsstyring
  • Projektstyring
  • Dataudveksling
  • Rådgivning og IT-strategi.


Uddannelsesniveau.
Alle ansatte er certificerede på højt niveau. Vores teknikere kan servicere alle områder ved drift af it-system og vores Navision-konsulenter er også uddannet som programmører. Vi kan formidle vores budskaber på almindelig dansk, så det er til at forstå hvad vi siger.

Microsoft Partner.
For at blive Gold Certified Microsoft Partner kræves der at man løbende kan bestå test og certificeringer på Microsofts forretningsområder. Vi er certificerede på følgende områder: serverløsninger, netværksstruktur, infrastruktur, og økonomisystemerne C5 og Navision. Foruden disse test skal der løbende indberettes referencehistorier til Microsoft så vi kan dokumentere at vi også forstår at anvende vores viden i praksis. 

Tavshedspligt og etik.
Da vi ofte har adgang til følsomme data, er alle ansatte omfattet af tavshedspligt. Vi forsøger i vores dagligdag at handle etisk korrekt overfor kunder, deres ansatte og samarbejdspartnere.