Navigator

Brug for support til din Navigator?

Navigator

Hvis du er indehaver af en Navigator-løsning, så fortvivl ikke over manglende support. Vi har stadig viden og ekspertise både i applikationen og i udviklingsmiljøet. Du er velkommen til at ringe til Henrik og få en snak herom.

Navigator var et økonomiprogram udviklet af det danske firma PC&C i begyndelsen af 1980’erne. Det blev skabt som en af de første regnskabssoftwareløsninger til personlige computere og blev hurtigt populært blandt små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Navigator var designet til at automatisere regnskabsprocesserne og tilbydede funktioner som bogføring, fakturering, lagerstyring og økonomisk rapportering. Programmet blev udviklet til MS-DOS-platformen og blev senere tilpasset til andre operativsystemer som Windows og OS/2.

I 2002 blev Navigator-navnet erstattet af Navision, da firmaet PC&C blev opkøbt af Microsoft og integreret i deres Dynamics-produktlinje. Navision blev senere videreudviklet og omdøbt til Microsoft Dynamics NAV. I 2018 blev produktet omdøbt igen og fik navnet Microsoft Dynamics 365 Business Central for at afspejle dets cloud-baserede og integrerede natur.

Intelligent businessman with positive expression, uses application on smart phone for navigating in
Henrik Jensen
Direktør & senior konsulent, Dynamics NAV/BC

Udfyld nedenstående for at blive kontaktet