Dynamics C5

Sidste nyt
 

Hvad sker der med Dynamics C5 2012?

Den nye udgave af C5 betyder dog ikke, at Microsoft lukker og slukker for C5 2012. Supporten på den nuværende Dynamics C5 2012 forlænges med to år frem til 08/01-2019. Herefter vil der ikke kommer flere programopdateringer fra Microsoft.

Hvor længe kan man købe nye C5 2012 licenser?

Der kan købes nye C5 2012 licenser til og med den 5/1-2017 – herefter kan der kun laves tilkøb til eksisterende licenser.

Tilkøb af moduler og database til C5.


Alle eksisterende kunder kan købe database.
Kunder på abonnement kan købe brugere, moduler og database.

Skal vi opsige vores abonnement på Dynamics C5 2012?

Nej, det må I endelig ikke gøre. Værdien af licensen kan nemlig bruges i forbindelse med køb af en Dynamics NAV licens. Hvis I allerede har opsagt licensen, bør I kontakte os, så kan vi rådgive jer om genindtrædelse. 


Konverter til NAV 2015


Har du abonnement kan du bytte din c5 licens til en ny NAV efter følgende model:

  • Købt før 06/10-2013= du får en ny NAV licens, der matcher indholdet af din nuværende C5 licens.
  • Købt efter den 06/10-2013 = Du kan bruge licensværdien fra din nuværende c5 til at købe en ny NAV licens.


Forhandlerskifte

Klik her


Microsoft Dynamics C5 

Microsoft Dynamics C5 er danske virksomheders foretrukne virksomhedsløsning. Mere end 70.000 danske virksomheder indenfor et utal af brancher, benytter dagligt de mange lettilgængelige funktioner der kan tilpasses til netop din virksomhed for at øge din produktivitet. 

Integreret virksomhedsløsning: Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden. Microsoft Dynamics C5 findes også som en C5 light, der anvendes af enkeltmandsvirksomheder og nystartede virksomheder. C5 Light indeholder alle de nødvendige grundlæggende værktøjer samt en manual, der gør det nemt at komme i gang. 

Bevist pålidelighed: Med over 70.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og med et hav af tillægsløsninger, er succesen en realitet. Microsoft Dynamics C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med og mange revisorer anvender og anbefaler det. 

Hurtigt og nemt at implementere: Microsoft Dynamics C5 kan være installeret og klart på ingen tid. Det er en enkel standardløsning, der er parat til brug lige fra start. Det enkle system sikrer dig hurtig implementering - inklusive overgangstiden til træning af dine ansatte. Det grafiske brugerinterface følger Microsofts standarder: venligt og intuitivt, så brugeren nemt kan finde rundt i systemet. Microsoft Dynamics C5 findes både med den traditionelle gittermenu samt brugervenlig Microsoft Windows miljø. 

Fleksibilitet: Vælg den grundlæggende standardløsning med alle funktioner og tilføj så ekstra funktionalitet fra en bred vifte af Microsoft Dynamics C5 standard moduler, tillægsløsninger og branchespecifikke løsninger fra vores partnerne, der er udviklet i løbet af et årtis erfaringer med tilfredse kunder. Start enkelt og voks efterfølgende med Microsoft Dynamics C5.