Webshop

E-handel via Dynamics NAV (Navision)

Få direkte Integration til din webshop via Dynamics NAV (Navision), og spar massevis af times arbejde med oprettelse, vedligeholdelse og ordrebehandling.

Med NS-Webshop integration for Hosted Shop slipper du for at vedligeholde vare- og kundedata både i dit regnskabssystem og i din webshop. NS-Webshop er en nem og enkel måde at holde din webshop opdateret uden at ændrer på din adfærd i din Dynamics NAV. Du definerer selv hvilke varer og hvilke kunder som NS-Webshop skal overvåge, og ændringer i dine data, lagerbeholdning etc., opdateres automatisk til din webshop.  NS-Webshop video-vejledning 
 

 


 

 

Debitorprisgrupper
Opretter alle debitorprisgrupper fra Dynamics NAV til din webshop, for fuldt grundlag for salgsprisstrukturen.
 
Debitorer
Opretter alle ønskede kunder fra Dynamics NAV til din webshop.
 
Varekategorier (og vareunderkategorier)
Opretter alle ønskede varekategorier ud fra opsætningen i Dynamics NAV. Varekategorierne for webshoppen og Dynamics NAV er afkoblet, således at det er muligt at have en anden gruppering på din hjemmeside, end den varekategori inddeling som du benytter bogføringsmæssigt i din Dynamics NAV.
Opretter ligeledes alle ønskede underkategorier ud fra opsætning i Dynamics NAV. Ubegrænset antal kategoriniveauer.
 
Varekategoribilleder
Opretter alle ønskede relationer til varekategoribilleder ud fra opsætningen i Dynamics NAV.
 
Varer
Opretter alle ønskede varer fra Dynamics NAV til din webshop.
 
Varebillede
Opretter alle ønskede relationer til varebilleder ud fra opsætningen i Dynamics NAV.
 
Udvidede tekster
Som lang varebeskrivelse benyttes Dynamics NAVs standard udvidede tekster. Tekst formateres og vises som i Dynamics NAV.
 
Varetilbehør
Opretter alle ønskede tilbehørsrelationer mellem dine varer ud fra opsætningen i Dynamics NAV.
 
Synlighed
I NS-Webshop modulet, er det muligt, at angive hvilke debitorer og debitorprisgrupper, som skal have lov til, at se hvert enkelt produkt i webshoppen. Hvis der er angivet begrænset synlighed, kan produktet ikke ses af andre end dem man har angivet til at kunne se det.
 
Salgspriser
Fuld integration til salgsprisstrukturen i Dynamics NAV. Salgspriser for alle debitorer, debitorprisgrupper og specifikke debitorer oprettes og vedligeholdes i din webshop.
 
Linjerabatter
Fuld integration til linjerabat-strukturen i Dynamics NAV. Linjerabatter for alle debitorer, debitorrabatgrupper og specifikke debitorer oprettes og vedligeholdes i din webshop for både varer og varerabatgrupper.
 
Flere regnskaber
Understøtter multiple regnskaber. Det ubegrænsede antal regnskaber som kan oprettes i Dynamics NAV udnyttes, således at du, via NS-Webshop modulet, kan oprette en webshop pr. regnskab i Dynamics NAV.
 
Flere webshops
Understøtter multiple webshops. Det ubegrænsede antal webshops som kan oprettes i Dynamics NAV udnyttes, således at du, via NS-Webshop modulet, kan oprette flere webshops pr. regnskab i Dynamics NAV, og dermed have hver sin vare- og varekategori opbygning pr. webshop.
 
Sites/Subshops
Det er muligt, at lave sites/subshops i Hosted Shop løsningen. I NS-Webshop understøttes dette i forbindelse med indhentning af ordrer. Her er det muligt, at angive hvilke sites/subshops, man vil indhente ordrer fra.
 
Ordrer
Automatisk indlæsning af ordrer fra webshoppen.
 
Nye debitorer
Automatisk oprettelse af nye debitorer fra webshoppen.
 
Log
Komplet log over alle transaktioner til og fra din Webshop. Log poster kategoriseres efter Information, Advarsel og Fejl, således at du kan filtrere efter fejltype, og udbedre eventuelle mangler.
 
Notifikation
Få tilsendt en e-mail til en eller flere ansvarlige, når der er kommet nye ordrer fra webshoppen og/eller når der sker en fejl i synkroniseringsprocessen.
 
Transaktions kø
Poster sættes i kø, og fjernes først ved succesfuld transaktion. Det betyder at du kan vælge mellem manuel eller automatisk upload, og skulle forbindelsen ryge midt i en transaktion, så gensendes de manglende poster ved næste forbindelsesforsøg, således at ingen opdateringer forsvinder.
 
Gennemførsel af salg
Efter import af ordre til Dynamics NAV, tjekkes der ved bogføring af ordre i Navision om der er en kreditkorttransaktion der matcher beløbet og derefter gennemføres kreditkorttransaktionen på webshoppen.
   
Flere sprog
Det er muligt, at definere oversættelser for produktkategorier, produkter og udvidet produktdata i Dynamics NAV, som bliver medtaget til webshoppen.
Udvidet produktdata
Angiv udvidet produktdata for produkterne i Dynamics NAV og få det automatisk vist i webshoppen.

 

NS-Webshop video-vejledning
Download NS-Webshop Manual

 


 

NS-Webshop  
Navision krav  
Navision Financials Alle versioner
Navision Attain Alle versioner
Navision Alle versioner
Dynamics NAV Alle versioner
   
SQL Database Alle versioner
   

Webshop krav

(en af nedenstående shops)

 

Hosted Shop

Læs mere her

SmartWeb

Læs mere her

   
Tilkøb til licens  
Kartoteker 2 stk. (NAV2013+ - 3 stk.)
Formularer 11 stk. (NAV2013+ - 22 stk.)
Rapporter 3 stk. (NAV2013+ - 4 stk.)
Kodeenhed 1 stk.
Pris ekskl. moms  
Oprettelse Kr. 400,-
Månedlig abonnement Kr. 995,-
Antal regnskaber / webshops Ubegrænset